Fresnel Lamper Udlejning (1000W Selecon) - Leje af fresnel spots i Roskilde

Fresnelspot udlejning til teater, bands og events.

Fresnel Spot Udlejning
Lejepris: 600,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Fresnel Spot Udlejning
Til Leje
Fresnel Spot Udlejning
Strømforbrug: 1000W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 20kg.
Fresnelspot til private og erhverv

Leje af kompletsæt med stativer og 4 stk. 1000W Selecon fresnel lamper (7/50 graders zoom) til teater/scene belysning. Fresnel spots er kraftige hvide lamper hvor lysspredningen kan indstilles vha. zoom så du får en afgrænset cirkel af lys - bruges ofte til frontlys eller til teater brug. Der medfølger 1000W lyskilder og CEE/DK stik adapter. Det er muligt at montere og leje barndoors og farvefiltre til fresnel spot.

Medfølgende Udstyr:
  • 4 stk. Selecon Minuette Fresnel (175mm).
  • 2 stk. Manfrotto 126U Stativer med t-bar.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvorfor vælge at leje fresnel lamper?

Fresnel lamper bruges ofte til at lave hvidt frontlys på en teaterscene, bands, messer eller andre opgaver. Lampens lysstråle kan justeres så den passer til din opgave og afstand til objektet du ønsker belyst. Det er også muligt at leje barndoors til lamperne, hvilket afgrænser lyset til siderne.

Skal du bruge mange fresnel lamper eller har begrænset strøm til rådighed, så anbefaler vi at leje LED fresnel lamper som alternativ. En LED fresnell bruger ca. 180W pr. lampe og svarer i lysudbytte til et sted mellem 650W & 1000W traditionel lyskilde. LED fresnel lamper har yderligere den fordel at de har indbygget dæmper og derfor frit kan indstilles i lysstyrke på hver enkelt lampe eller med DMX lysstyring.

 

Gode råd ved brug og leje af fresnel lamper til frontlys og teater

Pas på du ikke monterer lampen for tæt på brandbare materialer da den bliver ganske varm. Skal du skifte en evt. pære/lyskilde så er det vigtigt du ikke berører lampen før den er kølet af. Når du monterer den nye pære brug da en klud eller rene handsker så dens glas ikke kommer i kontakt med huden, det gør den holder længere. Vær opmærksom på at fresnel lamper med alm. lyskilder som disse bruger en del strøm, du kan som alternativ leje LED fresnel lamper som er velegnede til mange af de samme opgaver. 

NB! Der følger ekstra pærer med ved udlejning, brugte & ødelagte pærer skal altid returneres efter udskiftning.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af fresnel spots
  • 4 stk. barn doors: 200,- inkl. moms.
  • Ekstra stativ: 100,- inkl. moms.
  • Dæmper, 4 kanals (DMX + stand alone): 250,- inkl. moms.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V Stikkontakt
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerter (Små)Koncerter (Store)KonferencerLive Band
No location available

Tips & Tricks

Fresnel Lamper

5

Når du lejer fresnel lamper kan du enten vælge mellem LED eller alm. lyskilde (pære) versioner. Den moderne og praktiske version er med LED lyskilde og indbygget dæmper, men mange hælder stadig til at bruge de klassiske lamper med pære lyskilde. Pære lyskilden giver et flot klassisk lys, men ulemperne er at de bruger meget strøm og generer en del varme.

2023-11-01

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.