BlueTooth Modtager - Leje af Højtaleranlæg og tilbehør på Sjælland

Lyd & Højtalere udlejes til private & erhverv

Bluetooth Modtager (XLR)
Lejepris: 100,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Bluetooth Modtager (XLR)
Til Leje
Bluetooth Modtager (XLR)
Strømforbrug: 15W
Mulighed: Til Leje
Udlejning af BlueTooth trådløs lydmodtager til højtaleranlægget

Leje af Sirus BlueTooth trådløs modtager af stereolyd fra eksempelvis mobiltelefoner, computere eller tablets. Modtageren kan både fungere som DI box og hjælpe med forstærkning & forbedring af lyden den modtager og derudover er den udstyret med 2 XLR balancerede udgange så du er sikker på at det modtagne stereosignal kommer videre til højtaleranlægget eller din lydmixer bedst muligt. Den har volumenknap på modtageren og rækkevidden på det trådløse signal er ca. 50 meter i fri luft. BlueTooth modtageren kan køre på indbygget batteri eller via medfølgende USB-c strømforsyning.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Sirus DI BlueTooth modtager.
  • 1 stk. USB-c strømforsyning.
  • Diverse kabler og stik.
 
Hvorfor leje BlueTooth modtager til højtaleranlægget?

En BlueTooth modtager gør det nemmere og mere frit at sende lyd fra din mobiltelefon eller computer til højtaleranlægget, uden besværlige kabler eller andet der skal tages hensyn til. Den trådløse lydmodtager kan lejes til alle vores højtaleranlæg og mixere - den tilsluttes med alm. XLR stik som næsten alle aktive højtalere og lydmixere har indbygget. Har du brug for adapterstik eller lign. så den passer til netop dit anlæg, så kontakt os endeligt ved bestilling og denne mulighed.

 

Gode råd ved brug og leje af BlueTooth modtager

Når du tilslutter den trådløse lydmodtager første gang, eller efter mistet forbindelse - så anbefaler vi at trykket på reset knappen på enheden inden forbindelsen til mobiltelefonen, computeren eller anden lydkilde oprettes. Det gør at Sirus modtageren finder den bedste kanalindstilling og tilslutning til din enhed. Hvis du oplever at BlueTooth modtageren sender regelmæssige korte "bip" ud på højtaleranlægget, så skal du resette enheden og oprette forbindelse igen for at løse problemet.

NB! Hvis du oplever udfald i signalet, prøv at at resette Sirus enheden og derefter tilslutte din musikenhed.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af BlueTooth modtager

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktUSB-C AdaptorXLR Udgang
Funktioner:
BlueTooth
Bruges Ofte:
BryllupFesterKaraokeKonferencerLive BandMøderTemafester
No location available

Tips & Tricks

Undgå for mange forhindringer

5
Når du stiller den trådløse BlueTooth lydmodtager op skal du undgå alt for mange forhindringer som en folkemængde, betonvægge og andre ting der dæmper radiosignalet så kraftigt at lydsignalet forsvinder.
2023-11-28

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.