Netværks PoE Switch
Lejepris: 400,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Netværks PoE Switch
Til Leje
Netværks PoE Switch
Strømforbrug: 15W
Mulighed: Til Leje
Udlejning af netværksfordeling, switche og CAT-6 kabler til private og erhverv

Leje af netværksfordeling til større events, møder og konferencer hvor du har brug for netværks signal fordeling til transmission af videosignaler, digital lyd og alm. netværks infrastruktur.  Denne lejepakke indeholder en PoE switch og 4 x 50 meter CAT-6 netværks kabler på kabeltromler. Denne pakke egner sig godt til signal fordeling ved leje af f.eks. robotkameraer, PTZ styringer, intern netværksopsætning og lign. opgaver. Vi kan konfigurere pakken efter dine behov, så sig gerne ved bestilling hvilke enheder og hvor mange du har brug for at koble sammen - så skal vi hjælpe med dimensionering og valg af de rigtige produkter.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Netværks Switch PoE (16 Kanals).
  • 2 stk. 50 meter CAT-6 Netværkskabler.
  • 2 stk. 10 meter CAT-6 Netværkskabler.
 
Hvorfor leje netværksfordeling og PoE switche til mit arrangement?

Switche bruges når du skal lave signalfordeling og koble netværksprodukter sammen på et internt netværk - det kan være til et større møde, konference eller andet stort event hvor der er brug for at sende mange signaler rundt. Netværksprotokollen og CAT-6 netkabler kan efterhånden bruges til mange signal opgaver - bl.a. transmission af professionel video og digital lyd.

Robotkameraer, PTZ styring og mange andre netværksprodukter burger efterhånden PoE (Power Over Ethernet) protokollen til signal og strømfordeling. PoE strømforsyning gør sammenkobling af enheder væsentligt nemmere og man sparer en masse kabeltræk, test og evt. ting der driller ved opsætning og tilslutning af det tekniske udstyr.

 

Gode råd ved brug og leje af netværks switche og fordeling

Du bør altid lave et PoE budget når du skal bruge flere enheder koblet på samme PoE switch, det betyder du regner det antal Watt sammen, som hvert produkt bruger. Det samlede tal (budget) angiver hvor meget den switch du ønsker at bruge som minimum skal kunne levere + det antal PoE enheder du ønsker at tilslutte. Netværkskabler er som regel ikke de mest kraftige kabler da de indeholder mange små ledere i kablet - pas derfor godt på kablerne ved oprulning, træk og brug. 

NB! Angiv ved bestilling dit samlede PoE budget, så kan vi hjælpe med at finde den optimale netværksswitch.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af netværksswitch & kabling

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktPoERJ45 Connector
Bruges Ofte:
KoncerterKonferencerMøder
No location available

Tips & Tricks

Flere Switche, mindre kabling!

5
Du kan ofte udnytte signalvejene bedre ved at sætte et par ekstra små switche op, for at minimere kabeltræk og lave nogle fordelingsstationer løbende under opsætningen og tilslutningen af netværksudstyret. Vi har små PoE drevne switche som kan fordele 1 CAT-6 kabel ud til 2 enheder, og stadig videreføre PoE strømforsyningen.
2023-11-07

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.