Galleri

Temafest Lys

Temafest Lys

Client

Leje af lys til temafest

Date

5. juli 2023

Tags

Events Fester

Temafest med jungletema i det gamle elefanthus i Zoologisk have København. Der blev pyntet op og lavet en mængde lysdekoration med en blanding af forskellige typer lamper.

Intro
Lysteknikken bestod primært af uplights, både udendørs og indendørs LED uplights lamper til farvet og hvid belysning af flader, pynt og det gamle interiør i elefanthuset. Det gav en enorm flot stemning da mørket faldt på og forvandlede det gamle rustikke hus til en eventyr bygningsmodel i fuld skala.

 
Case Study
Udenfor elefanthuset blev der placeret et par kraftige hvide Par64 spots som belyste de enorme søjler ved indgangen. Det gav en god effekt der gjorde bygningen levende og satte indgangspartiet i fokus efter mørket faldt på.

Indenfor blev der brugt en blanding af LED upligts, colorchangers og watereffekts. Uplights lamper + colorchangers bruges til belysning af flader i forskellige farver. Water effekts blev brugt til illusion af ild og vand ved hjælp af lyssætning i forbindelse med forskellige tema udstillinger i bygningen.