Galleri

Større fest med artist

Større fest med artist

Client

Større firmafest med artist

Date

7. december 2023

Tags

Fester Koncert

Firmafest for ca. 380 deltagere med artisten Haddaway som underholdt gæsterne i løbet af aftenen og efterfølgende DJ. Der blev leveret lyd, lys og teknik bemanding til afvikling af arrangementet.

Intro
Arrangementet  blev afholdt i en mellemstor sportshal som venue i København. Sportshallen blev omdannet til fint festlokale med bordopdækning og barområder til at servicere de ca. 380 deltagende gæster. Vanilla Sound & Light stod for levering, opstilling og betjening af det tekniske udstyr som blev benyttet aftenen igennem. Der var live artist på scenen som skulle bruge trådløs mikrofon, monitor højtalere og lysshow. Derudover blev hallens vægge gjort ekstra festlige ved brug af farvede dekorationslamper, også kaldet uplights rundt lags væggene.

 
Case Study
Højtaleranlægget blev bygget op omkring sceneområdet hvor artisten skulle synge og før og efter underholdt en DJ til festen. Det betød der var lidt sceneskift af folk der skulle på og af, og der skulle gøres klar med omrokering af udstyr på scenen til de enkelte artister. Der blev opstillet og programmeret lysshow som passede til de enkelte artister. Derudover lavede vi frontlys på scenen, mens Haddaway underholdt, men også mens velkomsttalerne og præsentationstalerne var på scenen.