Galleri

Modeshow

Modeshow

Client

Modeshow Lysshow

Date

5. juli 2023

Tags

Events Modeshow

Modeshow afholdt i København på Hotel Marriott - der blev leveret lyd- & lysmand, teknisk opsætning af udstyr og leje af teknik og bemanding, både lyd og lys udstyr.

Intro
Levering af komplet setup med teknisk udstyr til modeshow i København - Hotellets lobby og store stentrappe blev brugt til modeshow under modeugen. Der blev stillet diskret lydanlæg op rundt i hele lobbyen og tilsvarende anlæg til efterfest som sceneopsætning. Lyset til belysning af modellerne var primært en blanding af Par64 lamper og fresnel lamper der alle var tilsluttet central lysstyring så de kunne programmeres og indstilles efter behov til hvert enkelt modehus, når de skulle have deres modeller gående ned af catwalken.

 
Case Study
Udover de faste lamper som Par64 og fresnel lamper der blev brugt under modeshowet - var der opstillet en mængde intelligente lamper, i dette tilfælde moving heads, som primært blev brugt til efterfesten og underholdningen der foregik løbende på scenen. Moving heads giver en masse muligheder for variation i lysshowet, flotte gobo og farve effekter og kan indstilles i forskellige retninger til belysning af objekter eller flydende bevægelser rundt i lokalet. Arrangementet her krævede en DMX lysstyring og lysmand under afvikling og programmering af modeshowet. Hvert modehus fik naturligvis lov at have indflydelse på hvordan de gerne ville præsenteres og hvordan lyset skulle afvikles under deres entré og show på catwalken. Det gav en masse variation i showet og mulighed for hvert hus kunne have indflydelse på showets udformning.