Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Teaterlys Udlejning

Leje Teater Belysning

"Teaterlys eller diskolys?" Teaterlys afviger ofte fra diskolys, ved at det her er vigtigt man kan se hvad der sker på scenen. Specielt enkelte områder kan være ekstra vigtige at belyse så de kommer i focus, uden at stjæle opmærksomheden fra andre ting der ikke er nær så vigtige i den pågældende scene. Derfor bruges der tit "faste" lamper til teater som de primære lyskilder. En fast lampe er hvor de fleste faktorer ofte er fastindstillet forestillingen igennem - det kan være lysets retning, focus og zoom størrelse. Det eneste man oftest ændrer her er at dæmpe eller gøre lyset kraftige når det er nødvendigt i de forskellige scener under forestillingen.

Faste teaterlamper kan altid kombineres med bevægelige lamper som diskoeffekter, moving heads, eller lasere hvis de passer ind i forestillingen. Det er op til teaterproduktionen af afgøre hvordan de vil bruge lys i hver enkelt scene for at fremhæve de vigtige detaljer, eller evt. gøre dem mere effektfulde ved brug af lys, lyd og røg. Teknikken kan indstilles til at gøre det vi ønsker, men det er vores fantasi og erfaring der skal bruges til at komme på de gode ideer og løsninger, samt bruge teknikken på den mest optimale måde i forhold til forestillingen.
Teaterlys Leje

Fresnel Leje

Fresnel lamper er kendetegnet ved at lave en relativ ensartet cirkelrund belysning som egner sig godt til frontlys og scenebelysning af større områder. Disse lamper kan leveres med 1000W klassiske lyskilder, men vi har også LED fresnel lamper der efterhånden egner sig bedre til de fleste opgaver. Led fresnel lamper bruger væsentlig mindre strøm, er næsten ligeså kraftige som med pærer/lyskilder. En LED fresnel lampe har indbygget dæmper, hvorimod dæmper til alm. fresnel lamper skal tilsluttes seperat.
Profilspot Udlejning

Profil Spots

Profilspots er lamper der kan fokuseres med indbyggede linser og ved hjælp af metalknive afgrænses meget præcist - til eksempelvis belysning af dekorationer i teater, specifikke sceneområder eller som en fast følgespotsbelysning. Disse lamper bruges meget på scener og til teater eller lignende produktioner, men kan også ofte bruges til frontlys på scener. En profilspot kan også benyttes med metal gobos (figurer) til at danne mønstre i lyset, f.eks. snefnug, simple figurer eller lignende. Leje Profilspots
Følgespot Leje

Følgespot Udlejning

Følgespots lamper bruges til mange forskellige formål, det kan både være til underholdning som sanger og kunstnere på en scene der skal belyses, eller teater og amatørteater produktioner. Det er en kraftig lampe med linser der gør at strålen er fokuseret og mange følgespots har også zoom så lyskeglen kan gøres større eller mindre. Følgespotten er en lampe der ofte er monteret på et stativ så den nemt kan bevæges rundt i lokalet af en person der styrer følgespotten.
Parlamper Leje

Par64 Lamper

Par lamper er en klassisk lampe til brug på scener / frontlys eller til belysning af lokaler og vægge. Par lampen bruges ofte som farvet lampe, hvor man sætter farvefiltre foran det hvide lys og dermed får man en kraftig farvet lysstråle til den givne opgave. Par lamper kan fås som LED versioner hvor der kan skiftes farve eller som udelukkende hvidt lys, men farvefilter foran. Par lamper med alm. lyskilder (pærer) bruger en del strøm, men har tilgengæld masser af kraft og varme i deres lys.
Uplights Udlejning

LED Upligts

LED Uplights udlejes efterhånden til alle typer fester, men kan også bruges til mange opgaver på en teaterscene. Uplights er en lille Par56 lampe, hvor der kan skiftes og blandes farver ved hjælp af de mange dioder som giver lyset fra lampen. Til teater og oppyntning bruges de ofte som dekorationsbelysning, f.eks. farver for at fremhæve planter, bygninger, ild, eller lign. illlusioner der forstærkes med det rigtige lys. LED uplights kan fås som batteri lamper eller hvor de tilsluttes alm. 220v. stik.
Hazer Udlejning

Hazer Udlejning

Hazeren er en slags røgmaskine hvor røgen hænger længere tid i luften og er finere i udformningen og partiklerne. Det betyder at hazer-røg egner sig rigtig fint til teater brug hvor man ønsker røgen skal være lettere og mere ensartet, samt ikke skal skjule ting i en koncentreret tåge. Hazer maskinen kan ofte styres med DMX-512 eller via en styrenehed som er tilsluttet maskinen med ledning. Hazere lejes ofte til større koncerter, teater eller andre arrangementer hvor der ønskes en let tåge til at forstærke lyset.