Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Lysshow Udlejning Udlejning

Leje Lysshow & Koncertlys

"Koncertlys eller lysshow til mindre arrangementer?" Hvad enten du skal afholde en lille fest eller en større koncert, så kan lyset have en væsentlig betydning for det komplette resultat. Det visuelle lysshow har ofte stor betydning for showet kombineret med lyden fra højtalerne. Størrelsen af det lysshow du vælger at leje og få stillet op, vil ofte matche festen/koncertens størrelse så det hele ser imponerende ud. Når det er sagt, så siger vores erfaring os at: Hellere en smule lysshow, fremfor ingen lys eller sceneeffekter. Lysshowet udgør ofte en mindre del af budgettet i forhold til lydudstyr, og det hænger ofte også fint sammen i forhold til hvilken type effekter og hvor meget lysudstyr der er behov for at leje til arrangementet. Med andre ord: Lysshowet behøver ikke være den post der vælter budgettet.

Vi udlejer både små og store lyssetups - lige fra de helt små løsninger med f.eks. 2 lyseffekter til en privatfest, og til de større lysshows med programmering og lysmand som styrer lyset under koncerten. Selv et par simple lyseffekter kan give det ekstra pift, til den mindre fest, som man som arrangør ønsker at give gæsterne. Et lille eller stort lysshow til festen får ofte dansegulvet til at fremtræde endnu mere indbydende og lokker gæsterne til. Det kan også være du ønsker at leje dekorationslys (uplights) til lokalet festen afholdes i, for at gøre det hele mere festligt og farverigt. Dekorationsbelysning er specielt velegnet til at gøre alm. lokaler mere festligere og farverige - f.eks. kantiner, sportshaller, mødelokaler og lignende har ofte stor glæde af uplights til at lave farvede "søjler" op ad væggene.
Teaterlys Leje

Koncertlys & Shows

Til koncertlys og større fester lejes ofte en blanding af intelligente lamper som f.eks. zoom moving heads og wash moving heads, måske blandet med laserlysshow. Dertil kan der bruges en smule faste lamper som Par64, fresnel eller profil spots til frontlys på scenen eller oplysning og dekoration af lokalet. Moving heads har den fordel at de kan bevæge lyset rundt i lokalet i den retning der ønskes, de kan styres med DMX lysstyring og dermed kan der frit vælges farve, gobo og evt. zoom/frost/prisme muligheder.
Profilspot Udlejning

Mindre Lysshows

Mindre lysshows (lyseffekt udlejning) har som regel mulighed for at køre indbyggede programmer - enten via en indbygget mikrofon til musikken, eller automatiske indstillinger. Disse lyseffekter er lette at tilslutte og benytte, men stadig meget effektfulde som standalone effekter til mindre fester og arrangementer. Mange af lyseffekterne har mulighed for at vælge mellem flere indbyggede programmer. Foretrækker man at styre små lyseffekter med DMX lysstyring har de fleste også den mulighed.
Lysstyringer & lysmand Leje

DMX Lysstyringer

Lysstyringer kan fås i en mængde forskellige mærker, størrelser og modeltyper. En DMX lysstyringspult er en programmerbar computerpult, ofte med et antal trykknapper og fadere til styring og programmering af de lejede lyseffekter som man ønsker skal arbejde sammen under ens event, show eller fest. Ved at programmere og få lyseffekter til at arbejde sammen, får man meget mere ud af effekternes kunnen og man kan lave et mere ensartet og flottere lysshow.
Levering & Tilslutning af lejet udstyr

Levering & Tilslutning

Vi tilbyder levering, opstilling og tilslutning af udstytret når du lejer lyd og lys udstyr. Vi hjælper også gerne med bemanding af det tekniske udstyr til afvikling og brug under showet - det kan være følgende poster: Lydmand, Lysmand (lystekniker) & DJ eller musikafvikling. Prisen for levering, opstilling og afhentning aftales oftest forud og kan laves som fastpris - bemanding og programmering afregnes oftest efter påbegyndte time, med en fast timepris der aftales når opgaven bookes.
Uplights Udlejning

Røg & Hazer

Hvorfor bruge røg eller haze i kombination med det lysudstyr jeg lejer? Lidt kunstig røg eller haze (tågerøg) i luften giver en kæmpe effekt på det lysshow du vælger til dit arrangement. Den lette tågeeffekt som røgen/hazen giver, betyder du ligepludselig kan se hele lysstrålen fra lysshowet, fremfor kun hvor strålerne rammer i lokalet. Vi har både udlejning af små og store røgmaskiner, eller hazere som er en mere professionel type røgmaskine med længere holdbarhed i luften og blæserfordeling af tågen.
Hazer Udlejning

Lystekniker

Lysteknikeren kan hjælpe dig med opsætning, programmering og design af lysshowet til dit event - han arbejder på en velkendt lyspult og kender dens muligheder og funktioner. Du skal blot ytre dine ønsker til hvordan lysshowet skal udformes, og så vil vi afvikle og programmere så de så vidt muligt matches. Lysteknikeren vil ofte også være til stede under afvikling af showet, og det betyder han kender forløbet fra programmeringen og kan lave løbende ændringer efter behov.