Mobildiskotek Eventløsninger
 Forside -

FestløsningerMobildiskotek

Mobildiskotek
   Vi leverer komplette løsninger hvad angår mobildiskoteker. Det vil sige vi medbringer alt hvad der er brug for til at gøre din fest til noget helt særligt. Modsat mange andre mobildiskoteker kører vi med ubegrænset spilletid, hvilket vil sige at der spilles til festen er slut. Det sikrer arrangøren imod at stå og forhandle om ekstra timer sidst på natten. Den pris som gives er den endelige udgift hvad enten festen varer 4 eller 10 timer. Læs mere om mobildiskoteker…
 

DJ Booking

   Ofte er det en fordel at hyre en DJ seperat. Det kan være til arrangementer hvor stedet det afholdes allerede råder over lyd/lys anlæg og derfor kun mangler en DJ som evt. medbringer egen CD-afspiller pult. Vores DJ's medbringer som hovedregel deres egne pulte, hvilket vil sige at de kender udstyret og dets muligheder til fulde.
 

Lyd & Lys Produktion

   Vi kan hjælpe med opstilling af lyd & lys opsætninger i alle størrelser. Det kan være til alle former for arrangementer, store som små - f.eks. modeshows, messestande, events, release parties, teater, osv. Dette kan udviddes til tour produktion eller leasing af udstyr fra dagbasis til over en længere periode.
Læs mere om Lys udlejning.
 

A/V Opsætninger

AV Udlejning
   A/V udstyr kan være alt fra videokameraer til fladskærme, projektorer, laptops, distribution, signalstyring, osv. Det er ofte udstyr man benytter til konferencer, møder o.l.

Det er efterhånden meget almindeligt også at bruge denne type udstyr i forbindelse med fester til f.eks. formidling af budskaber eller reklame.
Du kan finde en række færdige pakker her: AV udlejning.
 

Live Lyd

   Mange bands og musikere har ikke udstyret til selv at mixe deres instrumenter sammen, eller de mangler måske en højtaler front til at viderebringe lyden til publikum. Det problem kan vi hjælpe med da vi råder over PA udstyr såsom, mixere, mikrofoner, effektmaskiner, monitors og højtaleranlæg. Hvad enten det er helt små fester eller større arrangementer er vi leveringsdygtige i PA udstyr til live lyd. Oftest har bandet selv mixet signalerne fra instrumenterne sammen og kører så deres signal ind over en front leveret og opstillet af os.
Læs mere om Lyd udlejning.
 

Lyd, Lys og AV Udlejning

Udlejning af Lyd, Lys & AV
   Mangler du lyd, lys eller AV udstyr til jeres næste fest eller måske ønsker du selv at stå som DJ. Vi sammensætter forskellige festpakker du kan leje hos os, tilpasset til dit arrangement og dine ønsker. Du vælger selv om vi skal komme og tilslutte udstyret eller om du vil lave det hele som en billig gør det selv løsning. Vi har til huse i Lyngby, nord for københavn, men leverer mobildiskoteker, lyd- & lysudstyr i hele Danmark.


Læs mere og se priser under:
Udlejning af Lyd, Lys & AV
 

Karaoke

Karaoke
   Giv jeres fest et ekstra pift ved at lade dine gæster synge professionel karaoke. Vi er leveringsdygtige i over 1500 forskellige karaoke sangtitler, både danske, svenske og engelske. Derudover råder vi over mikrofoner, fjernsyn, projektorer og højtaleranlæg så karaokeanlægget kan tilpasses enhver fest, store som små.

Det er altid en oplagt mulighed at kombinere karaoke med mobildiskotek/band, da karaoke fungerer rigtig godt som en del af aftenens samlede underholdning.


Læs mere og se priser:
Karaoke Udlejning
 

Temafester

Temafester
   Vanilla Sound & Light Production kan hjælpe dig med både oppyntning (dekoration) og lysdekoration til forskellige temafester. Det kan være alt fra horror-tema til det klassiske hawaii-tema. Du kan se mere om de pakker af dekorations-effekter og lys pakker vi har samlet på linket herunder.


Se mulighederne her under: Temafest.
 

Bartendere

Bartender
   Står du med et arrangement, stort som småt, kan vi hjælpe dig godt på vej ved at levere bartendere eller komplette barløsninger. Du kan leje professionelle bartendere hos os, som vi ved vil leve op til dine forventninger. Ønsker du en mere komplet løsning kan vi også levere selve baropsætningen bestående af mobilbar, glas, pynt, barudstyr, osv. Dine ideer bliver sat i focus via vores ekspertise og erfaring på området.


Læs mere og se priser her.


 
2004-2022 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk