Mobildiskotek Eventløsninger
Bartender

   Det er yderst vigtigt at baren er velfungerende ved ethvert arrangement - alt fra den lille havefest til den store koncert. Baren er festens neutrale mødested hvor folk kommer for at få slukket tørsten og snakke med de nye ansigter man møder til festen. En moderne bartender står ikke bare for opskænkning af øl og uddeling af gin/tonic drinks. Han underholder gæsterne, er høflig, kender sine drinks/barudstyr, er hurtig og arbejder faktisk bedst under en smule stress.

   Du har muligheden for at hyre professionelle bartendere hos os, og dermed slippe for en masse besvær og arbejde med hensyn til servicering af dine gæster. Du får en samlet løsning baseret på dine ønsker og ideer - vi leverer erfaringen og ekspertisen. Udover bartendere kan vi levere komplette luksus løsninger bestående af mobilbar, barudstyr, afryddere, varelager, osv. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder og hvordan vi kan hjælpe med at gøre din fest til endnu en succes.


   Vores bartendere er yderst erfarne og udviser professionel opførsel - de ved at en høflig væremåde og et glimt i øjet er altafgørende for gæsternes opfattelse af baren. Ydermere er det vigtigt at bartenderen ikke står i front af arrangementet, men at det derimod er arrangementet som bibeholdes i focus. Derfor møder bartenderne altid pænt og diskret klædt på, i en stil som passer til dit event.

Arrangmenter:
      - Cocktail parties
      - Bryllupper
      - Receptioner
      - Firmafester
      - Udendørs arrangementer
      - Tema fester
      - Messer


   Mobilbaren er bygget op af 50mm aluminiumsrør, plastbelagte finerplader og evt. beklædt med brandsikkert molton. Dette gør at den fremtræder pænt, diskret og ikke mindst er utrolig stabil. Baren kan evt. dekoreres med blomster, tema pynt, lyskæder, balloner, duge, osv. Mobilbaren er modulopdelt så den kan formes unikt i højde, længde og bredde lige som du ønsker den skal være. Det er også muligt at leje mobilbaren uden bartendere til et arrangement, opsætningen er simpel og tager ca. 15-30 min. Klik her for at læse mere om mobilbaren og se priser.


 
2004-2022 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk