Leje af projektor signalfordeling & kabling til små og store møder, events og konferencer.

Projektor Tilslutning & Signalfordeling

Fordeling af Signaler

Ofte bruges der flere billedenheder til mellemstore møder og events hvor storskærme vinder mere og mere indpas. Det er muligt at forbinde mange skærme og projektorer så de er koblet sammen og ofte skal de vise samme videosignal - uden forsinkelser.

HDMI Tilslutninger

HDMI kabler er for tiden det mest brugte signal kabel mellem billedkilder og projektoren - billedkilden er typisk en medieserver, computer eller videoafspiller. Næsten alle computere har HDMI ud, og ellers benyttes en USB-C til HDMI adapter til konvertering.
Signalkonvertering mellem HDMI og SDI videosignaler.

Signalkonvertering

Der bruges efterhånden en mængde forskellige enheder til video og lyd afspildning under et arrangement - derfor kan det være nødvendigt med passende adapter- og konverterbokse. En konverter ændre videosignalet fra en kabeltype til en anden. Ofte vil konverter enheden også have den fordel at forstærke og stabilisere signalet. Konvertering af videosignaler som HDMI kan også være en stor fordel, for at opnå mulighed for at bruge større kabellængder, uden at miste signalkvalitet.
Konvertering af videosignaler så du kan trække kabler 50-100meter.

Større Kabelafstand

Ønsker du kabeltræk på f.eks. HDMI signaler over 10-15 meter bør du ofte bruge en form for forstærker eller konvertering til en anden signaltype der egner sig til overførsel over lange afstande. Det giver tilgengæld mulighed for FullHD og 4K videosignaler på op til 100 meters afstande mellem afspiller og projektor / fladskærm. Videosignalet kan også i samme omgang deles ud til flere enheder med en splitter eller fordeler og dermed kan dine billedenheder vise det samme billede til mange modtagere.
Leje af projektor med USB-C adapter til HDMI.

Stik & Adaptere

Alle vores projektor modeller har mulighed for brug af HDMI input signal når du tilslutter din afspillerenhed, typisk en laptop / computer. De fleste nyere laptops, tablets og computere er udstyret med USB-C udgange - det er nemt at bruge en simpel adapter og konvertere USB-C udgangen til de ønskede signaltyper, ofte ønsker man at have HDMI ud til projektor og fladskærm tilslutning. Når du lejer projektormodeller af os, så følger der som oftest en USB-C til HDMI adapter med i pakken.

HDMI Fordeling & forstærkning

Vi har samlet en mængde komplette leje pakker med HDMI fordeling og konverterings udstyr som er mere eller mindre brugsklare plug-n-play løsninger. Der medfølger alle  kabler og stik, så du kan lave lange og stabile forbindelser mellem flere videoenheder. Det kan være fordeling ud til en række projektorer/fladskærme, eller du ønsker at tage stream- eller NDI-signaler og konvertere dem til HDMI output Du kan her læse mere om mulighederne for konvertering og distribution af videosignaler.
HDMI videomixer og konvertering af videosignaler!