Leje af trådløse mikrofoner, 2 - 32 samtidige kanaler.

Mikrofon Opsætning

Trådløs mikrofon leje, gode råd og informationer omkring valg og opsætning af trådløse mikrofoner.

Trådløs Mikrofon

Når du tilslutter den trådløse mikrofon, skal du forbinde mikrofon modtageren til en lydmixer, eller ved mindre opsætninger direkte til højtaleren. Mikrofonen transmitterer lydsignalet direkte til modtageren op til afstande på 30-100 meter.

Eksterne Antenner

Trådløse mikrofoner med mulighed for eksterne antenner, kan være en stor fordel ved større forsamlinger eller afstande mellem modtager og mikrofon sender. En UHF-antenne bruges ofte ved leje af trådløse mikrofoner da det giver bedre modtagelse.
Trådløse mikrofoner med DPA headset eller håndholdte. Professionelle systemer fra Shure & Sennheiser

Antal Mikrofoner

Hvor mange trådløse mikrofoner du har behov for kommer an på mange faktorer - den vigtigste er selvfølgelig hvor mange mikrofoner skal bruges samtidig og hvor mange kan deles mellem brugere. Headsets tager længere tid ved skift og påsætning af mikrofonen på de forskellige talere - dertil er flere headsets en fordel for at bevare de enkelte brugeres karakteristika for deres lyd og måde at bære mikrofonen på. Håndholdte trådløse deles nemmere ved skift mellem flere brugere.
Sennheiser trådløs mikrofon overvågning i deres software App.

App Funktioner

Sennheisers trådløse mikrofoner har indbygget software der muliggør overvågning af mange mikrofoner og frekvenser samtidig på en alm. mobiltelefon - en fantastisk mulighed for at styre opsætning og indstillinger, når mange trådløse mikrofoner og kanaler bruges samtidig ved store opsætninger. Appen har også frekvensscanner for at finde ledige frekevenser og benytte de bedste kanaler så du undgår udfald og signalforstyrrelser. Du kan læse mere her om mikrofon app og dens funktioner.
Trådløs Mikrofon udlejning til møder, konferencer og koncerter. Vocal og headset mikrofoner.

Kanalindstilling

Kanal indstilling er vigtig når du lejer en trådløs mikrofon, da modtager enhed og mikrofon sender skal have samme kanal for at snakke sammen. Det er yderst let at skifte kanal på den trådløse mikrofon. Du vælger den kanal du ønsker at benytte på modtager enhedens display, trykker sync på modtager og mikrofonenhed. Den trådløse mikrofon holdes foran modtageren og kanalen er indstillet. Oplever du radioforstyrrelser eller kanaler der er i brug af andet udstyr skal du skifte til en ledig frekvens.

Gode tanker ved booking af Trådløs Mikrofon

  • Hvor mange trådløse mikrofoner har jeg behov for der skal benyttes samtidig.
  • Fordeling mellem håndholdte og headset mikrofoner.
  • Hvilken typer karakteristika er minimumskrav for "mikrofon kapsler" & headset typer.
  • Er der behov for mikrofoner til spørgsmål/kommentarer i salen.
  • Lydmixeren der skal bruges til mikrofoner skal også have indgange til anden lyd.
  • Behov for at leje AV- eller lydtekniker til arrangementet.
Opsætning og indstilling af de trådløse mikrofoner. Mange nyere modeller har mulighed for avanceret opsætning i en tilhørende app.